(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Eminem është dështak

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Kutle[SH]1
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
Kutle[SH]1

Eminem është dështak Empty
MesazhTitulli: Eminem është dështak   Eminem është dështak Icon_minitime2009-05-14, 6:00 pm

Eminem është dështak Eminem,_13_maj-490x320

Eminem është dështak

Nga Express më 13.05.2009 në ora 16:13

Bashkëshorti i Mariah Carey u nervozua shkua i fjalëve në llogari të bashkëshortes së tij në albumin më të ri të reperit të bardhë.
Në këngën ‘Bagpipes from Baghdad’, Eminem (36) përmend ish- të dashurën e tij, Mariah (39) e cila së voni kremtoi njëvjetorin e martesës me aktorin dhe reperin e përkohshëm, Nick Ken (28).

Mes vargjeve për atë se si ishte me Mariah në podrumin e verës edhe pyetjes së pse janë ndarë, Eminem porosit Nick, ‘me fat me atë bushtër...
“Kam dëgjuar emrat tanë në këngë, dhe më erdhi keq për të. A është e mundur që kanë kaluar tetë vjet prejse bashkëshortja ime nuk e la që ta prek, ndërsa ai edhe tutje po merret me këtë”, shkroi Nick në blogun e tij.

“Nëse je aq i rrezikshëm që t’i pështysh të tjerët, duhet të jesh mjaft i rrezikshëm që të ballafaqohesh me pasoja. Asnjë homofob i dështuar i lagur me blanzh s’mund ta pështyjë bashkëshorten time”,
“Tërhoqi mjerimin rreth vetës, gjithmonë do të merrem me personalitetin e tij të mjerë, maniko-depresiv, të pasigurt, nazist që e ka frizuren si Laisa Minelli”. Ndërkaq fjalët e tij, ende nuk i ka komentuar Eminem.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Eminem është dështak
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Albumi më i shitur është ai i Susan Boyle
» Është sezoni i listave .. të dhjetë gjërave më të mira

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: