(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Adela favorite për ta fituar Big Brother-in

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Kutle[SH]1
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
Kutle[SH]1

Adela favorite për ta fituar Big Brother-in Empty
MesazhTitulli: Adela favorite për ta fituar Big Brother-in   Adela favorite për ta fituar Big Brother-in Icon_minitime2009-05-16, 6:52 pm

Të shtunën mbrëma është nata finale e shout real "Big Brother 2", kur do të përcaktohet fituesi i këtij shou dhe i shumës prej 70.000 eurove.
Finalistë të spektaklit janë Adi, Qetsori, Adela dhe Bjordi, dhe vetëm njëri nga këta katër konkurrentë do të shpallet fitues në mbrëmjen e sotme.

E favorizuar është Adela, e cila si tip, duke gjykuar nga mesazhet, arrin të mbledhë ose simpati ekstreme, ose antipati ekstreme.

Njëri nga analistët e spektaklit, Virusi, edhe pse e ka lënë të hapur mundësinë që secili prej tyre mund të dalë fitues, ai e ka favorizuar Adelën, për të cilën ka thënë se edhe nëse nuk shpallet fituese ajo do të jetë personi i cili do të mbahet mend më gjatë nga përcjellësit e “Big Brother”.

“Unë kisha për të nxjerrë fituese Adelën”, ka thënë Virusi në një intervistë për gazetën “Shekulli”.

Ndërkohë, analisti tjetër, Arjani, nuk ka përmendur ndonjë emër, porse ka dhënë idenë e tij se fitues duhet të dalë personi i cili do të dijë t’i shfrytëzojë më së miri paratë që do t’i jepen nga organizatorët e “Big Brother”.

“Mendoj që duhet t'i fitojë ai person që do të dijë ta shfrytëzojë më mirë këtë shumë të madhe. Aftësia për të bërë për vete ndjenjat e njerëzve, është vendimtare për fitoren. Ne dimë që të katërt e kanë bërë këtë. Ajo që nuk dimë, është se kush e ka bërë më shumë”, ka thënë Arjani.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Adela favorite për ta fituar Big Brother-in
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Sori fiton Big Brother-in
» Xuxi: Big Brother degjeneron shoqërinë
» Xuxi: Big Brother degjeneron shoqërinë
» Vazhdon dashuria e çiftit të famshëm të Big Brother

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: