(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Pattinson: Nuk kam të dashur

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Libona
Antar 90%
Antar 90%
Libona

Pattinson: Nuk kam të dashur Empty
MesazhTitulli: Pattinson: Nuk kam të dashur   Pattinson: Nuk kam të dashur Icon_minitime2009-08-19, 3:49 pm

Robert Pattinson ka mohuar spekulimet e fundit se ai është në lidhje të fshehtë me yllin filmit "Twilight", Kristen Stewart.
Aktori është fotografuar të shtunën bashkë me Stewart gjatë koncertit të “Kings of Leon” në Vancouver, ndërkohë që gazetat nuk kanë hezituar të spekulojnë për një lidhje të mundshme.

Megjithatë, Pattinson qëndron i prerë se është beqar, dhe ai madje habitet me veten e tij që ende nuk ka të dashur.

“Nuk kam të dashur dhe nuk e di pse. Gjithmonë mendon se do të kesh më shumë ferma kur ta realizosh një film, mirëpo asnjëherë nuk ndodh ashtu. Ulesh, dhe thua me vete: ‘Unë jam një yll i madh i filmit, dëshiroj të kaloj me disa modele’, mirëpo nuk e di pse kjo nuk ndodh”, është shprehur aktori.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pattinson: Nuk kam të dashur
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Pattinson dhe Stewart kapen duke u puthur

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: