(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Tevez dëshiron të bashkëpunojë me Oasis

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Libona
Antar 90%
Antar 90%
Libona

Tevez dëshiron të bashkëpunojë me Oasis Empty
MesazhTitulli: Tevez dëshiron të bashkëpunojë me Oasis   Tevez dëshiron të bashkëpunojë me Oasis Icon_minitime2009-08-19, 4:01 pm

Ylli i futbollit, Carlos Tevez, dëshiron të realizojë një bashkëpunim në mes bendit të tij Piola Vago me yjet e grupit ‘Oasis’, Liam dhe Noel Gallagher.
Sulmuesi ka një grup të muzikës latine, ku këndon së bashku me vëllain e tij, Diego, dhe është shprehur i gatshëm të bashkëpunojë me grupin britanik të rokut.

“I njoh Oasis shumë mirë. Është vështirë të jetosh në Manchester për dy vite dhe të mos i njohësh kush janë ata, plus ata janë shumë mirë të njohur edhe në Argjentinë”, ka thënë Tevez.

“Muzika e tyre mund të jetë ca më ndryshe nga Piola Vago, por në një aspekt tjetër jemi të ngjashëm, ata kanë Noel dhe Liam dhe ne jemi unë dhe Diego (vëllai i Carlos), andaj mund të themi se ne jemi një version latin i Oasis!”.

“Ata mund të na mësojnë disa gjëra dhe ne mund t’i mësojmë ata se si të vallëzojnë latino, mendoj se do të ishte shumë kënaqësi. Muzika është diçka ku dua të jap më shumë kohë pas futbollit, andaj do të ishte shkëlqyeshëm të luajmë me më të mirët”.

“Ne kemi një zë më ndryshe nga ajo me çfarë janë mësuar njerëzit në Angli, por duhet definitivisht të na jepni një rast. Mund ta pëlqeni”, ka shtuar Tevez.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Tevez dëshiron të bashkëpunojë me Oasis
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Oasis do të japin një koncert pa pagesë
» Zellweger dëshiron mashkull dashamirës
» Radcliffe dëshiron të bëhet gangster
» Lady Gaga dëshiron seks me Take That
» Zellweger dëshiron mashkull dashamirës

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: