(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Hugh Grant tërhiqet nga aktrimi?

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Libona
Antar 90%
Antar 90%
Libona

Hugh Grant tërhiqet nga aktrimi? Empty
MesazhTitulli: Hugh Grant tërhiqet nga aktrimi?   Hugh Grant tërhiqet nga aktrimi? Icon_minitime2009-08-19, 4:03 pm

Aktori i famshëm britanik largimin e tij nga karriera profesionale e ka paralajmëruar edhe para filmit të tij më të suksesshëm “Four weddings and a funeral”, por duket se paralajmërimi për largim gjithmonë i paraprin një filmi tjetër hit.
Në fakt, adhuruesit e Grantit me padurim e presin premierën e filmit të tij më të ri "Did You Hear About The Morgans?" në të cilin i bashkohet edhe ylli i filmit “Sex and the City”, Sarah Jessica Parker.

Në çdo rast, aktori ka deklaruar për revistën javore amerikane të shoubiznesit “Entertainment Weekly” se ka probleme me tremën dhe mu për këtë planifikon të largohet nga bota e kamerave dhe njerëzve të famshëm.

“Thjesht, gjatë disa viteve të fundit po ndiej tremë të madhe në incizime. Gjatë provave jam i shkëlqyeshëm, por kur t’ia fillon me të vërtetë, di edhe të ngrihem tërësisht. I kam thënë edhe vetes se kështu me të vërtetë nuk mund të punoj”, ka theksuar Grant
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Hugh Grant tërhiqet nga aktrimi?
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Jennifer Aniston heq dorë nga aktrimi

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: