(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Momsen: Më mirë e vetmuar

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Libona
Antar 90%
Antar 90%
Libona

Momsen: Më mirë e vetmuar Empty
MesazhTitulli: Momsen: Më mirë e vetmuar   Momsen: Më mirë e vetmuar Icon_minitime2009-08-23, 1:37 am

Aktorja e serisë “Gossip Girl”, Taylor Momsen, thotë ajo nuk është e interesuar të bëjë të dashur.
“Më pëlqen të jem vetëm. Absolutisht më pëlqen. Takimet nuk janë kryesore në agjendën time”, ka thënë aktorja.

“Më pëlqen jeta për momentin dhe kam shumë gjëra të cilat janë duke ndodhur andaj takimet e dashurisë janë larg në listën e asaj se çfarë do të ndodhë. Kam qenë e vetme tashmë një kohë së fundi”, ka shtuar aktorja.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Momsen: Më mirë e vetmuar
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» ZEMER E VETMUAR PJESA E PESTE DIVX (PA REKLLAMA )
» ZEMER E VETMUAR PJESA E KATERT DIVX (PA REKLLAMA )

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: