(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Sporti ka shpëtuar Mickey Rourke

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Libona
Antar 90%
Antar 90%
Libona

Sporti ka shpëtuar Mickey Rourke Empty
MesazhTitulli: Sporti ka shpëtuar Mickey Rourke   Sporti ka shpëtuar Mickey Rourke Icon_minitime2009-08-23, 1:38 am

Mickey Rourke mund kurrë të mos i ishte kthyer aktrimit, por sporti i ka dhënë atij fuqi mendore për të bërë rikthimin pas 14 vitesh.
“Mendoj se sporti më ka dhënë fuqi mendore për të vazhduar, më ka kujtuar se nuk jam i vdekur. Mësoheni ta mbani veten dhe të vazhdoni më tej. Për mua, ndeshja nuk kishte përfunduar”, ka thënë Rourke.

57-vjeçari thotë se ai ende e fajëson veten për shkatërrimin e karrierës së tij të hershme në Hollywood me ndejat e tij të çmendura dhe refuzimin e roleve, dhe thotë se në fillim të periudhës së vështirë, ka dashur kurrë të mos kishte pasur sukses.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Sporti ka shpëtuar Mickey Rourke
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Rourke pranon një letër para takimit me Besinger
» Rourke do të luajë në ribërjen e "Mona Lisa"

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: