(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Rihanna: Unë gjithnjë jam e zhveshur, në shtëpi

Shko poshtë 
AutoriMesazh
ReeffleX.x
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
ReeffleX.x

Rihanna: Unë gjithnjë jam e zhveshur, në shtëpi Empty
MesazhTitulli: Rihanna: Unë gjithnjë jam e zhveshur, në shtëpi   Rihanna: Unë gjithnjë jam e zhveshur, në shtëpi Icon_minitime2009-12-18, 11:19 pm

Rihanna: Unë gjithnjë jam e zhveshur, në shtëpi Rnb
Këngëtarja Rihanna është parë në kopertinën e një tabloidi, këtë herë jo për shkak të ndonjë mosmarrëveshjeje me Chris Brown, por për shkak të deklaratave të saj provokuese.

Rihanna (21) në një intervistë me një radiostacion në SHBA konfirmoi se është e lumtur për të ecur zhveshur në shtëpi, dhe që më parë, të dashurve të saj i ka dërguar fotot e saj ku ajo duket lakuriqe.

"E vërtetë është se njeriu që pastron pishinën time, më ka parë të zhveshur" tha këngëtarja duke qeshur.

"Unë e pranoj, dua të ec pa rroba në shtëpi." Rrallë jam në shtëpi në time në Los Angelos, dhe kur të shkoj atje, nuk jam duke menduar që në fillim, nëse aty vijnë njerëzit ose ndonjë mjeshtër për të rregulluar diçka. "
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Rihanna në darkë me Shia LeBeouf
» Rihanna pa pjesë të sipërme përbën kopertinën e revistës 'GQ'
» Rihanna dhe Brown kanë pasur edhe dy përplasje tjera

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: