(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

''The Hurt Locker'' nderohet nga kritikët e Los Angeles

Shko poshtë 
AutoriMesazh
ReeffleX.x
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
ReeffleX.x

''The Hurt Locker'' nderohet nga kritikët e Los Angeles Empty
MesazhTitulli: ''The Hurt Locker'' nderohet nga kritikët e Los Angeles   ''The Hurt Locker'' nderohet nga kritikët e Los Angeles Icon_minitime2009-12-18, 11:21 pm

''The Hurt Locker'' nderohet nga kritikët e Los Angeles The_hurt_locker23
"The Hurt Locker" (Dollapi i dhimbjes), një film indipendent mbi një grup ekspertësh të ushtrisë amerikane për çmontimin e bombave në Irak, u emërua filmi më i mirë i vitit të dielën nga Shoqata e Kritikëve të Filmave në Los Angeles.

"The Hurt Locker" (Dollapi i dhimbjes), një film indipendent mbi një grup ekspertësh të ushtrisë amerikane për çmontimin e bombave në Irak, u emërua filmi më i mirë i vitit të dielën nga Shoqata e Kritikëve të Filmave në Los Angeles.

Filmi fitoi gjithashtu çmimin për regjisoren më të mirë, Kathryn Bigelow, e cila i dha fund një periudhe shtatë-vjeçare të filmave dokumentarë me sagën e famshme.

Ashtu si dhe filma të terë mbi luftën e Irakut, "The Hurt Locker" nuk arriti të fitojë mbështetjen e shumicës. Ai arkëtoi një shumë bruto prej $13 milionësh në teatrot e kinemave të Amerikës së Veriut.

Çmimet më të larta të kritikëve të Los Angeles i shkuan aktorit Jeff Bridges për rolin e këngëtarit fshatar, çapkën, në filmin "Crazy Heart" (Zemër e çmendur) si dhe aktores belge Yolande Moreau për rolin e saj të piktores franceze në "Seraphine."

Veterani austriak Christoph Waltz u emërua aktori më i mirë dytësor në filmin e nazistëve mizorë nga Quentin Tarantino "Inglourious Basterds."

Komediania Mo'Nique u nderua për rolin e saj të nënës abuzive të një fëmije të përvuajtur nga jeta në familje në filmin "Precious."

Kritikët e Los Angeles nuk konsiderohen një giudë e drejtpërdrejtë tek oskarët, megjithëse zgjedhjet e tyre shpeshherë kanë vazhduar më tej për të fituar çmimet e Akademisë në katër vitet e fundit. Nga ana tjetër, më i fundit që ka fituar si filmi më i mirë nga të dyja institucionet, ka qenë ai i1993 "Schindler's List" (Lista e Schindler).

Në një nderin të veçantë, "The Hurt Locker" u emërua gjithashtu dhe filmi më i mirë i dekadës së fundit nga Instituti Amerikan i Filmit, një grup me bazë në Los Angeles, që promovon ruajtjen e filmave dhe arsimimin.

Nga nderimet e tjera përmendeshin (në rend alfabetik) "Coraline," "The Hangover"(Dhimbja e kokës), "The Messenger"(Korieri), "Precious"(E çmuar), "A Serious Man"(Një njeri serioz), "A Single Man" (Beqari), "Sugar" (Sheqeri), "Up"(Lart) dhe "Up in the Air" (Lart në ajër).
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Newman nderohet në Connecticut

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: