(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Albumi më i shitur është ai i Susan Boyle

Shko poshtë 
AutoriMesazh
ReeffleX.x
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
ReeffleX.x

Albumi më i shitur është ai i Susan Boyle Empty
MesazhTitulli: Albumi më i shitur është ai i Susan Boyle   Albumi më i shitur është ai i Susan Boyle Icon_minitime2009-12-18, 11:31 pm

Albumi më i shitur është ai i Susan Boyle Susan
Albumi debutues i sensacionit anglez, Susan Boyle i titulluar "Unë ëndërrova një ëndërr"është albumi më i shitur që prej ditës së parë kur kishte dalë në shitje gjatë këtij viti, tha një zyrtar i kompanisë, i cili ndjek kryesimet në lista muzikore.

Album i këngëtares skoceze, e cila ishte popullarizuar nga një shou i njohur në televizion i quajtur "Britain’s Got Talent" është shitur në më shumë se 130.000 kopje të hënën, kur i njëjti është publikuar.

Kjo shifër është më shumë se katër CD’të tjera së bashku që janë pas me shitjen e albumit i cili tashmë gjendet në vendin e parë, është thënë në një artikull të BBC. / foto: broadwayworld /
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: