(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Qerpikët artificial prapë në modë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Kutle[SH]1
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
Kutle[SH]1

Qerpikët artificial prapë në modë Empty
MesazhTitulli: Qerpikët artificial prapë në modë   Qerpikët artificial prapë në modë Icon_minitime2009-12-24, 2:31 pm

Në fillim, qerpikët dramatik artificial ishin gjë qesharake dhe kohëve të fundit i përdornin kryesisht bukuroshet e plakura që ende jetojnë në të 60-at, transvestitët dhe princeshat e showbizit.

Vitet e fundit, qerpikët artificial po përjetojnë renesancën. Ata janë bërë të domosdoshme në interesimin e përditshëm me bukurinë femërore. Tash qerpikët artificial janë pranuar mirë dhe janë popullarizuar ndërsa së fundi kishim rastin të shohim edhe Michelle Obama duke i promovuar. Shitja e qerpikëve artificial në tërë botën është shtuar ndërkaq gratë po i përdorin me shumë vetëbesim.

Në tërë botën po hapen qendrat kozmetike të bukurisë, të cilët ekskluzivisht iu dedikohen vendosjes së qerpikëve artificial ndërsa tregu u vërshua me maska speciale që premtojnë volum të tyre. Nëse gjërat artificial s’janë për ju dhe dëshironi të mbesni natyral, ndoshta do t’iu interesojë një preparat i ri. Në pyetje është Latisse- pije speciale që përmban enzima që ndihmojnë që qerpikët të rriten më shumë dhe të marrin ngjyrë më të mbylltë.

Trendi i popullaritetit të qerpikëve artificial vazhdon, ndërsa gratë të cilat i përdorin të gjitha përparësitë që i krijojnë këto shtesa thonë se ndjehen më të reja, më të bukura dhe më tërheqëse. Sipas disa hulumtimeve, shumica prej këtyre grave hoqën dorë nga ndërhyrjet kirurgjike si heqja e rrudhave rreth syve, pasi që filluan të përdorin qerpikët artificial.

Qerpikët artificial prapë në modë BeautifulEyeOriginal
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Qerpikët artificial prapë në modë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-• Arti dhe Kultura •-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: Moda dhe estetika-
Kërce tek: