(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Si Të Zgjidhni Këpucët Tuaja Ideale!

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Kutle[SH]1
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
Kutle[SH]1

Si Të Zgjidhni Këpucët Tuaja Ideale! Empty
MesazhTitulli: Si Të Zgjidhni Këpucët Tuaja Ideale!   Si Të Zgjidhni Këpucët Tuaja Ideale! Icon_minitime2009-12-24, 2:35 pm

Po kerkoni per kepucët ideale për këtë stinë? Si mund ti zgjidhni të duhurat? Këtu mund të gjeni disa këshilla që mund t’ju vijnë në ndihmë.
1.Kërkoni këpucë me të cilat ndjeheni rehat.Nuk ka rëndësi se sa të bukura janë ato nëse nuk ndjeheni rehat me to atëherë nuk do ti vishni kurrë dhe duke mos I veshur do të ishte thjesht një shpenzim I kotë parash.

Që të siguroheni që ndjeheni rehat me to sigurohuni që ti provoni ato në dyqan. Nëse I blini ato në internet atëhere sigurohuni që të merrni numrin e duhur.Bëni kërkime në internet për të gjetur masën tuaj fikse.
2.Kërkoni këpucë që shkojnë me rroba të ndryshme, pasi dhe sikur të jene këpucët më të bukura nuk do të vishen shpesh nëse shkojnë vetem me një lloj veshje.
Ngjyrat të cilat shkojnë më shumë veshje janë e zeza, kafja, grija dhe e bardha.
3.Sa më të shtrenjta të jenë, më me shumë rroba duhet të shkojnë. Sigurisht të gjithë ne kemi nje ose dy palë këpucë me ngjyrë paksa të “vecantë” që I duam shumë por që fatkeqësisht shkojnë me shumë pak veshje.
Krijoni një rregull; sa më të shtrenjta të jenë këpucët me sa më shumë rroba ato duhet të shkojnë.Kepuce Te Bardha
4. Mos blini këpucë që janë shumë trendy. Teksa janë shumë në modë këtë vit, vitin tjetër nuk do të jenë më. Në vënd të tyre shpenzojini paratë tuaja në këpucë që mund të vishen ne disa stinë.

Mos harroni të zgjidhni këpucet me të cilat ndjeheni rehat,që janë në modë por jo shumë trendy; ato janë këpucët të cilat do zgjasin për një periudhë kohe të mirë.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Si Të Zgjidhni Këpucët Tuaja Ideale!
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Masat tuaja ideale trupore --- femrat

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-• Arti dhe Kultura •-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: Moda dhe estetika-
Kërce tek: