(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Disa Këshilla Për Make-up

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Kutle[SH]1
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
Kutle[SH]1

Disa Këshilla Për Make-up Empty
MesazhTitulli: Disa Këshilla Për Make-up   Disa Këshilla Për Make-up Icon_minitime2009-12-24, 3:27 pm

• Për të përgatitur një make-up sa më efikas duhet të fillojme me një lëkurë të pastër dhe të lagësht, në mënyrë që të rrëshkasë më thjeshtë.
  • “ Pastrojeni fytyren tuaj rregullisht në mëngjes dhe në darkë me një pastrues ushqyes dhe në drejtim për nga lart drejt ballit. Mos e tërhiqni ose shtypni shumë pasi mund të ndodhe irritim I lëkurës.
  • “ Freskoni fytyren tuaj me një tonik I cili të përmbajë përbërës të cilët I pershtaten tipit të lëkures tuaj.
  • “ Masazhojeni fytyren tuaj dhe I vendosni më pas një hidratues që të jetë I pershtatshem me tipin e lëkures tuaj. Sigurohuni që hidratuesi që do të përdorni gjatë ditës të përmbajë SPF në mënyrë qe t’ju mbrojë nga rrezet e dëmshme të diellit.
  • “ Trajtojeni fytyrën tuaj në shtëpi 3-4 here në javë. Vendosni më pas një skrab që të përmbajë eksfoliantë të butë dhe jo te ashpër.
  • “ Pas eksfoliantit aplikoni një maskë. Shpëlajeni dhe bëni një gjumë të rehatshëm.
  • Një pamje sa më natyrale.
  • “ Aplikojeni fondatintën tek faqet, balli dhe mjekra duke perdorur një furcë fondatinte, një sfungjer ose gishtat tuaj. Shpërndajeni deri te vija e flokëve dhe arrini një ngjyrë të përshtatshme me lëkuren tuaj.
  • “ Vazhdoni t’a shpërndani deri poshte mjekrës deri te qafa në mënyrë që të keni një shpërndarje homogjene. Kontrolloni fytyrën dhe qafën tuaj në pasqyrë në mënyrë që të kontrolloni nëse e keni shpërndarë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë lëkurën.
  • “ Nëse zona poshtë syve tuaj është akoma e zezë ose e kuqe atëherë mos vini më fondatintë thjesht do t’a përkeqësonit. Do ishte më mirë të përdornit një korrektor.
  • Këshilla
  • “ Zgjidheni me shume kujdes fondatinten tuaj. Kur të provoni tonalitetet e ndryshme të fondatintës , zgjidhni një që të përshtatet ekzaktësisht me ngjyren e vijes sënofulles tuaj. Do të ishte mire t’a kontrollonit tonalitetin në një pasqyrë në një ambjent të jashtëm në mënyrë që të shihni si duket në dritë natyrale.
  • “ Filloni njëherë me sasi të vogla fondatinte më pas mund t’a rrisni atë.
  • Si të fshehësh shenjat.
  • “ Korrektori është më I dendur sesa fondatinta duke mbuluar gjithë shenjat e padëshiruara dhe hiperpigmentin(pjeset e kuqe). Mund të përdoret sipër fondatintës ose dhe pa të fare dhe qëndron gjatë.
    “ Meqënëse pjesa poshte syve tuaj është më transparete ajo duket më e errët sidomos te pjesa tek cepat afër hundës. Vendosni disa pika të vogla poshtë syve, te zona që duam të mbulojmë dhe shpërndajeni atë në mënyrë homogjene.
  • Mbrapsht në krye Shko poshtë

Disa Këshilla Për Make-up
    Mbrapsht në krye 
    Faqja 1 e 1
     Similar topics
    -
    » Make - up i duhur për BUZË PEFEKTE

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
    (¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-• Arti dhe Kultura •-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: Moda dhe estetika-
    Kërce tek: