(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Një dele shitet sa një Ferrari

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Kutle[SH]1
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
Kutle[SH]1

Një dele shitet sa një Ferrari Empty
MesazhTitulli: Një dele shitet sa një Ferrari   Një dele shitet sa një Ferrari Icon_minitime2009-12-29, 5:27 pm

Një dele shitet sa një Ferrari 10043085.th

Ai quhet «Deveronvale Perfection» (Perfeksioni i Devrionvale) dhe tashmë ka thyer rekordin e deles më të shtrenjtë në botë. Ai është tetë muajsh dhe në ankandin e Lanark, në Skoci, u shit për 231 mijë paundë. Dashi i racës do të shërbejë kryesisht për riprodhim.
Dhe kështu pronari i tij i ri, Jimmy Douglas – një fermer i zonës – thotë se ka ndërmend të marrë mbrapsht të gjitha paratë e tij. Motivi i një shifre të tillë astronomike ishte para së gjithash konstrukti i tij solid, gjë që e gjejmë të theksuar në gjedhët angleze.

Duke fërkuar duart, ish-pronari i saj i vjetër Graham Morrison tha: «Nuk do ta kisha besuar ndonjëherë se do të kishte arritur këtë çmim të pabesueshëm shitjeje », duke dalë nga ambientet e ankandit.

Precedenti – Delja që deri dje mburrej me titullin e «më të shtrenjtës në botë» ka vdekur kohët e fundit në Britani. Dashi me emrin «Tophill Joe», jo vetëm që ishte shumë i shtrenjtë, por dhe shumë fertil: ai në total kja gjeneruar më shumë se 1000 qengja – si në mënyra natyrale dhe laboratorike -, vlera e të cilëve e marrë së bashku arrinte në 1 milionë euro. «Tophill Joe» ishte blerë rreth gjashtë vjet më parë në një konferencë agrare për shumën 150 000 Euro.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Qendra e Forumit •-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: Lajmet e Portalit-
Kërce tek: