(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Martin: Akuzat më inspirojnë

Shko poshtë 
2 posters
AutoriMesazh
Kutle[SH]1
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
Kutle[SH]1

Martin: Akuzat më inspirojnë Empty
MesazhTitulli: Martin: Akuzat më inspirojnë   Martin: Akuzat më inspirojnë Icon_minitime2009-05-22, 6:49 pm

Frontmeni i grupit "Coldplay", Chris Martin, ka deklaruar se të qenit i akuzuar për plagjiaturë e frymëzon atë për të punuar më shumë.
Grupi “Coldplay” është akuzuar nga kitaristi Joe Satriani për plagjiaturë për hitin “Viva La Vida”.

Satriani pohon se rokerët ia kanë ‘vjedhur’ vijën melodike të instrumentalit të tij “If I Could Fly”.

Ndërsa, Martin ka reaguar duke thënë se akuzat e këtilla e inspirojnë edhe më shumë që të punojë dhe të arrijë sukses edhe më të madh me grupin e tij.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Libona
Antar 90%
Antar 90%
Libona

Martin: Akuzat më inspirojnë Empty
MesazhTitulli: Re: Martin: Akuzat më inspirojnë   Martin: Akuzat më inspirojnë Icon_minitime2009-08-19, 4:09 pm

ok..
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Martin: Akuzat më inspirojnë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Spielberg do ta ekranizojë jetën e Martin Lutherit
» Imbruglia e emocionuar me këngën e shkruar nga Chris Martin
» Martin Scorsese, e siguron çmimin e Golden Globe

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: