(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Imbruglia e emocionuar me këngën e shkruar nga Chris Martin

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Libona
Antar 90%
Antar 90%
Libona

Imbruglia e emocionuar me këngën e shkruar nga Chris Martin Empty
MesazhTitulli: Imbruglia e emocionuar me këngën e shkruar nga Chris Martin   Imbruglia e emocionuar me këngën e shkruar nga Chris Martin Icon_minitime2009-08-24, 1:48 pm

Natalie Imbruglia ka pranuar se sa nuk kishte shpërthyer në vaj nga kënga e “mrekullueshme” që frontmeni i bendit “Coldplay” Chris Martin ka shkruar për të.
Këngëtarja e njohur për hitin e saj botërisht “Torn” ka thënë se ishte pushtuar me emocione kur e kishte dëgjuar këngën “Fun” të shkruar nga Chris Martin e cila do të paraqitet në album e saj të radhës të titulluar “Come To Life”.

"Jam shumë fatlume që e kam këtë këngë. Kur shkova në studio ai më tha, ‘e kam përfunduar këngën’, dhe ma këndoj, gati sa nuk shpërtheva në vaj sepse ishte aq e mrekullueshme”, ka thënë Imbruglia.

"Është e thjeshtë dhe jo e ngarkuar, por edhe e lezetshme në të njëjtën kohë. Përmban diçka me të vërtetë emocionale dhe mendoj se të bën për vete menjëherë," ka shtuar Imbruglia.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Imbruglia e emocionuar me këngën e shkruar nga Chris Martin
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Duffy do ta këndojë këngën e radhës për Bondin?
» Martin: Akuzat më inspirojnë
» Spielberg do ta ekranizojë jetën e Martin Lutherit
» Martin Scorsese, e siguron çmimin e Golden Globe
» Meda vjedh kengen "PA FAT 2010"

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: