(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Amy Winehouse e Michael Jackson më të shëmtuarit

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Libona
Antar 90%
Antar 90%
Libona

Amy Winehouse e Michael Jackson më të shëmtuarit Empty
MesazhTitulli: Amy Winehouse e Michael Jackson më të shëmtuarit   Amy Winehouse e Michael Jackson më të shëmtuarit Icon_minitime2009-08-19, 4:04 pm

Në listën e yjeve më të shëmtuara në botë janë gjetur këngëtarja problematike Amy Winehouse dhe këngëtari i ndjerë Michael Jackson.
Vendin e saj në listën më të re të yjeve më të shëmtuara në botë sërish e ka gjetur këngëtarja kontroverse Amy Winehouse. Për këtë vend të padëshiruar ajo mund t’i falënderohet sjelljes së saj të shthurur. Varësitë e shumta kanë lënë vragë të shumta në dukjen e saj fizike, prandaj Amy duket bukur e sëmurë dhe dukshëm më e moshuar sesa që në të vërtetë është.

Derisa Michael Jackson, tani mbreti i ndjerë i muzikës pop, në listë është gjetur për shkak të operacioneve të tij të shumta plastike. Edhe pse ka qenë i bukur si i ri, me kohë ai kishte arritur të shëmtojë veten me operacione të shumta për të cilat nuk ka pasur nevojë dhe të cilat e kishin kthyer në një lloj kukulle plastike.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Amy Winehouse e Michael Jackson më të shëmtuarit
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Pajtohen Amy Winehouse dhe Blake
» Winehouse rikthehet në skenë
» Winehouse pëlqen gjinjtë e Kelly Osbourne
» Jackson nën hetime të FBI-së
» Jackson do të varroset në ditëlindjen e tij

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: