(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Winehouse pëlqen gjinjtë e Kelly Osbourne

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Libona
Antar 90%
Antar 90%
Libona

Winehouse pëlqen gjinjtë e Kelly Osbourne Empty
MesazhTitulli: Winehouse pëlqen gjinjtë e Kelly Osbourne   Winehouse pëlqen gjinjtë e Kelly Osbourne Icon_minitime2009-08-29, 2:18 am

Ylli i muzikës Amy Winehouse i ka thënë mikeshës së saj Kelly Osbourne se ajo ka gjinj ‘të shkëlqyeshëm’.
Duke shkruar në autobiografinë e saj të re “Fierce”, Osbourne ka rikujtuar herën e parë kur ka takuar Winehouse, në Brit Awards në vitin 2007.

“E takova Amyn në Brit Awards në vitin 2007. Ajo më tha, ‘Ok, Kel. Ke gjinj të shkëlqyeshëm. Në moment më pëlqeu ajo. Jam shumë e privilegjuar që ajo nuk është Amy i mediave”.

“Ajo jep këshillat më të mira. Të gjithë njerëzit e talentuar kanë probleme, pasi nuk mund të përshtaten me këtë. Thellë, Amy dëshiron të ketë familje, të rehatohet dhe të qëndrojë e qetë. Ajo nuk është budallaqe”, shkruan Kelly
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Winehouse pëlqen gjinjtë e Kelly Osbourne
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Pajtohen Amy Winehouse dhe Blake
» Winehouse rikthehet në skenë
» Amy Winehouse e Michael Jackson më të shëmtuarit

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: