(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

6 Gjërat Më Të Nevojshme Që DUHET Të Keni Gjatë Stinës Së Dimrit

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Kutle[SH]1
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
Kutle[SH]1

6 Gjërat Më Të Nevojshme Që DUHET Të Keni Gjatë Stinës Së Dimrit Empty
MesazhTitulli: 6 Gjërat Më Të Nevojshme Që DUHET Të Keni Gjatë Stinës Së Dimrit   6 Gjërat Më Të Nevojshme Që DUHET Të Keni Gjatë Stinës Së Dimrit Icon_minitime2009-12-24, 3:29 pm

6 Gjërat Më Të Nevojshme Që DUHET Të Keni Gjatë Stinës Së Dimrit Dimer-lekura%20(1)

Balsam buzësh

Gjatë stinës së dimrit nuk duhet kurrsesi të dilni nga shtepia pa aplikuar balsamin e buzëve I cili do ti japë buzëve një rezultat të mrekullueshëm pas aplikimit Një buzëkuq I thjesht nuk do t’a bënte këtë pasi një balsam buzësh vepron në mënyrën më efikase në saj të disa agjentëve të saj të vecantë të cilet do ti lenë buzët tuaja të buta dhe të lagështa gjatë tërë ditës duke parandaluar carjen dhe plasaritjen e tyre.

Mbrojtje nga dielli

Të mbrohesh në dimër nga dielli është po aq e rëndësishme sa të mbrohesh në verë prej tij. Përpara se të dilni vendosni një krem me mbrojtje nga dielli rreth 30 min më parë, të qenurit dimër nuk do të thotë që dielli nuk shkëlqen jashtë. Njerëz të ndryshëm kanë tipe të ndryshme lëkure kështuqë disa jane të ndjeshem nga dielli, arsye e cila është e nevojshme mbrojtja ndaj tij.

Skrab trupi

Meqënëse I ftohti mund të dëmtojë lëkuren tuaj duke e ashpërsuar atë, rekomandohet një skrab I fortë me eksfoliantë I cili mund të zbusë lëkurën e dëmtuar nga I ftohti.

Gjalp trupi

Ky është më I trashë se locioni I përhershëm I trupit dhe qetëson lëkurën në të njëjtën kohë duke e bërë atë më të lagësht dhe më të butë për gjatë tërë ditës.

6 Gjërat Më Të Nevojshme Që DUHET Të Keni Gjatë Stinës Së Dimrit Dimer-lekura

Vazelinë

Ajo është një nga produktet më të rëndësishme që duhet të keni gjate stinës së dimrit , të cilin mund t’a përdorni per ato zona të cila janë më të vështira për t’u zbutur si bërrylat dhe këmbët tuaja. Mund t’a përdorni dhe për duart tuaja gjithashtu.

Krem fytyre

Fytyrat tona janë pjesa më e ekspozuar gjatë stinës së dimrit. Nuk ka rëndësi se sa mund të mbulojmë fytyrën tonë kur dalim me shall a ndonje aksesor tjetër gjithsesi nje pjese e saj do dali jashtë, kështuqë do të këshillohej një krem nate(renewing) I cili të aplikohej përpara së të flinit gjatë stinës së dimrit.

6 Gjërat Më Të Nevojshme Që DUHET Të Keni Gjatë Stinës Së Dimrit Dimer-lekura%20(2)
Mbrapsht në krye Shko poshtë

6 Gjërat Më Të Nevojshme Që DUHET Të Keni Gjatë Stinës Së Dimrit
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» 10 gjërat më të mira për 2009?
» Pini qumësht të jetoni më gjatë
» Lohan në gjykatë gjatë Krishtlindjeve
» Ato Që Duhet Të Dini Rreth Tatuazheve
» Ato Që Duhet Të Dini Rreth Tatuazheve

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-• Arti dhe Kultura •-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: Moda dhe estetika-
Kërce tek: