(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Mz-Group
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Albumi i ri i Susan Boyle, në vend të parë në SHBA

Shko poshtë 
AutoriMesazh
ReeffleX.x
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
ReeffleX.x

Albumi i ri i Susan Boyle, në vend të parë në SHBA Empty
MesazhTitulli: Albumi i ri i Susan Boyle, në vend të parë në SHBA   Albumi i ri i Susan Boyle, në vend të parë në SHBA Icon_minitime2009-12-18, 11:18 pm

Albumi i ri i Susan Boyle, në vend të parë në SHBA Susan-Boyle-wearing-santa-hat2
Susan Boyle u ngrit në majat e listave amerikane të albumeve muzikore me debutimin e saj më të parë, duke shitur një numër rekord për 2009-ën prej 701,000 kopjesh, njoftuan regjistruesit e shitjeve muzikore Nielsen Soundscan të mërkurën.

Boyle, 48 vjeçare, një këngëtare e thjeshtë skoceze që u bë e njohur në të gjithë botën në prill në YouTube, pas shfaqjes në kompeticionin britanik të talenteve "Britain's Got Talent", ishte renditur dhe në krye të listave britanike në fillim të javës.

Kënga e saj "I Dreamed a Dream", e cila doli në treg javën e kaluar, ka shënuar albumin më të mirë debutues në SHBA që kur kanë filluar regjistrimet e SoundScan në 1991, shkruante Billboard.com online.

Billboard tha se SoundScan kishte regjistruar vetëm një album me një hapje më të mirë se Boyle.

Albumi i reperit amerikan Snoop Dogg, "Doggystyle" ka shitur 803,000 kopje në javën e tij të parë në 1993, përpara se shitjet tradicionale të albumeve të binin ndjeshëm për arsye të piraterisë dhe zhvendosjes në tregun dixhital.

Albumi i Boyle ka hyrë në vend të parë në 200 albumet më të mirë të Billboard përpara ndjekësit të tij që vjen nga një tjetër kompeticion talentesh por kësaj here përtej Atlantikut, vendi i dytë i "American Idol" Adam Lambert, albumi i të cilit u rendit në vend të 3-të me 198,000 kopje.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Albumi i ri i Susan Boyle, në vend të parë në SHBA
» Albumi më i shitur është ai i Susan Boyle
» Michelle Obama e feston ditëlindjen e saj me Susan Boyle?
» Albumi i Green Day pritet të kryesojë listat
» Rita Wilson shet skenarin e parë

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸Mostra e Zez Group¸¸.·'´¯)¸.·'´¯) :: •°¤*(¯`°(MZ)•––––•(-•Te Rejat Nga Bota•-)•––––(MZ)°´¯)*¤° :: V.I.P & Show Biz-
Kërce tek: